Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Защо точността на обработка на метални части може да бъде по -лоша?

Време за освобождаване: 2023-05-25 15:37:30   Хитове: 4

Точността на обработка на самите части е лоша. Най -общо казано, ако динамичната грешка между валовете не е регулирана добре при инсталиране или защото веригата за предаване на вала се променя поради износване, точността на частите ще бъде засегната.

generallysing, точността на този тип грешка може да бъде коригирана за решаване на количеството на компенсацията.Ако грешката е твърде голяма или дори ако се генерира алармата, е необходимо да проверите серво двигателя, за да се наблюдава дали е Скоростта е твърде висока.

is машинният инструмент в експлоатация също ще повлияе на точността на обработка, може да бъде, защото времето за ускорение и забавяне е твърде кратко, подходящо разширение на Времето за промяна, разбира се, също е много вероятно, тъй като връзката между оловния винт и серво двигателя е разхлабена. Удря, аксиалната деформация на кръга, образувана от механичната регулиране, не е добре, компенсацията на просвета на водещия винт на вала не е правилно или позиционирането на вала е компенсирано, което може да повлияе на точността на прецизните части.


предишен: No

Свързани новини

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Всички права запазени.